Andac Urban Construct

Campul Pipera nr. 127

Andac Urban Construct

Descriere proiect

Beneficiar:   S.C. Hitman International S.R.L.
Locatie:  Str. Campul Pipera nr. 127
Obiectiv: P+3+4R
Data incepere:   Iulie 2017
Data finalizare la rosu: Noiembrie 2017

SC.Andac Urban Construct SRL in calitate de antreprenor general a inceput lucrarile la acest obiectiv in luna iulie 2017 si s-au finalizat in luna noiembrie 2017, constructia fiind finalizata la rosu. Societatea noastra a reusit sa finalizeze lucrarile cu un efectiv de 25 de angajati si cu utilajele din dotare.

Detalii

Pentru acest proiect am alocat o macara turn marca FM Gru de 36m inaltime si cu lungimea bratului de 42m, un bobcat senilat marca JCB T190, motocompresor Ingersoll Rand pentru curatarea suprefetelor inainte de turnarea betonului, malaxoare industriale pentru preparea mortarelor de zidarie, bena pentru turnarea betonului  si alte scule de mana profesionale.

Am folosit pentru cofrarea elementelor verticale panouri metalice marca Faresin si pentru cofrarea placilor am folosit cofraje DOKA, ambele fiind proprietatea societatii noastre.

Furnizorii cu care lucram la fiecare proiect pe partea de structura sunt Procema pentru otel beton si Holcim pentru beton.

Incercarea betonului o facem cu un laborator autorizat care preleveaza probe la fiecare turnare.

Supravegherea lucrarilor a fost facuta de catre un inginer cu functie de sef de santier si de catre RTE-ul nostru.

Ca antreprenor general intocmim toate documentele aferente cartii constructiei pentru lucrarile efectuate de noi si bineinteles toate rapoartele si documentatia cu privire la calitatea lucrarilor.

Deasemenea asiguram in organizarea de santier containere birou pentru fiecare sef de santier si pentru a putea desfasura sedintele saptamanale.

Obiectivul mai sus mentionat si celelalte obiective ale noastre beneficiaza de supraveghere video 24/7  si sisteme de alarma.