DESPRE NOI

Povestea noastră a început în anul 2000, departe de România, în Italia. Portofoliul de clienți și lucrări au crescut de la an la an. Cum nimic nu este întâmplător, în 2006 am fost nevoiți să ne axăm mai mult pe construcțiile din România. Decizia a avut la bază situația tensionată dintre cetățenii italieni și cei români. Ne-a fost foarte greu. În Italia aveam clienți și parteneri importanți, în țara eram nevoiți să o luăm de la capăt. Ne-am amintit care au fost factorii critici de succes în Italia și ne-am zis că trebuie să-i folosim și în România. Nu a fost ușor, însă am reușit.

Misiunea Andac Construct

Să fim un partener strategic pentru orice proiect imobiliar care are nevoie de Seriozitate, Respectarea termenelor, Echipă competentă, Utilaje și Reputație. Să-i degrevăm pe clienții noștri de grijile legate de construcție și să ne asigurăm de validarea facilă a tuturor etapelor de execuție astfel încât rezultatul să fie un succes.

Viziunea ANDAC

O companie de construcții care se ancorează în mod real în necesitățile și cerințele clienților are toate șansele să treacă peste toate obstacolele mediului de afaceri în care-și desfășoară activitatea. Dezvoltare controlată și bazată pe multiplicarea celor trei elemente definitorii: Echipă completă, Utilaje performante, Reputație ireproșabilă.

Valorile și Credințele ANDAC

Credem într-un mediu de afaceri corect și responsabil. Nu ne abatem de la Valori, Credințe, Obiceiuri și Tradiții pentru că sunt baza creșterii noastre sănătoase. Dispuse la compromisuri sunt foarte multe companii și persoane, nu mai este loc și pentru noi și nici nu ne dorim acest lucru. Credem în selecția corectă și responsabilă a angajaților și partenerilor. Avem principii, indicatori și filtre de securitate pe care nu le vom anula sau diminua niciodată. Investim continuu în utilaje și oameni, pentru că numai așa ne vom putea adapta la toate cerințele clienților noștri. Termenele de execuție sunt atent și corect realizate și respectate. Dacă ținem cont de toate etapele de execuție, sărbători, vreme, întârzieri controlate ale furnizorilor și de normarea activităților, nu avem cum să încălcăm termenele stabilite. Credem și s-a demonstrat întotdeauna că este corectă construcția unei reputații ca bază a succesului continuu. Credem în oameni și în lucrurile bine făcute.

Transparența ANDAC

Toate șantierele noastre au montate camere de supraveghere performante conectate la internet. Clienții noștri pot verifica în orice clipă ce se întâmplă pe șantierul lor. Este modul prin care ne asigurăm de transparența completă față de clienți. În plus, informăm, cu o ritmicitate stabilită anterior, clienții despre statusul lucrărilor.

Se poate și în România

Românii sunt mai pretențioși decât italienii, insă trebuie să demonstrezi seriozitate și în relația cu ei, pentru a-i atrage pe cei de certă valoare. Nu mi-a fost ușor să mă reîntorc în România, însă recomand acest lucru tuturor celor care stăpânesc bine un domeniu de activitate. Se poate și în țara noastră. Dacă avem o abordare profesionistă, nu trebuie să facem compromisuri. Eu nu m-am abătut de la principii și am lucrat la același nivel chiar și în perioadele de criză sau blocaje financiare. Se poate, credeți-mă!

George Calitescu – owner ANDAC Construct
George Calitescu – owner ANDAC Construct