Consultanță

Serviciul de consultanță a fost introdus începând cu anul 2008. Era nevoie la acea vreme de soluții adaptate la situație, de demonetizarea unor probleme și de înlăturarea unor pericole. Putem spune că venea ca o maturizare a companiei noastre. Împlineam zece ani de experiență și am considerat că eram îndreptățiți să facem acest lucru.

Pentru noi, procesul de consultanță nu este o „părere personala”, este un proiect etapizat, cu pași bine definiți și cu acoperire în competențele și expertizele membrilor echipei noastre. De fiecare dată, la întâlnirile punctuale, cu teme definite, avem sprijinul specialiștilor noștri pe activități. Considerăm că nu este suficientă prezența unui consultant și întărim forța recomandărilor noastre și prin acest mod. Românii nu acceptă consultanță decât împreună cu implementarea, însă noi luptăm continuu pentru îmbunătățirea acestui aspect.

Consultantul este consilierul beneficiarului, cel care ajută la realizarea planului și urmărește implementarea, iar apoi adaptează soluțiile potrivite din mers, dacă ceva se schimbă în activitatea practică.