Descriere proiect

Beneficiar:  Florance Residence
Locatie:  Str. Elisabeta Lipa nr. 8
Obiectiv: S+P+2+3R
Data incepere:   Iunie 2017
Data finalizare la rosu: Septembrie 2017

SC. Andac Urban Construct SRL in calitate de antreprenor general a inceput lucrarile la acest obiectiv in luna iunie 2017 si s-au finalizat in luna septembrie 2017, constructia fiind finalizata la rosu.

Detalii

Pentru acest proiect am alocat personal calificat si cu experienta in domeniul constructiilor, o macara turn marca Raimondi de 36m inaltime si cu lungimea bratului de 42m, un bobcat senilat marca JCB T190, motocompresor Ingersoll Rand pentru curatarea suprefetelor inainte de turnarea betonului, malaxoare industriale pentru preparea mortarelor de zidarie, bena pentru turnarea betonului si alte scule de mana profesionale.
Dupa terminarea sapaturii, la partea de infrastructura am forat 115 piloti peste care am realizat radierul general.Cu ajutorul personalului calificat pe care societatea noastra il are am reusit intr-o perioada scurta de timp sa ducem la bun sfarsit acest proiect deloc simplu si totodata provocator.
Ca de obicei am folosit pentru cofrarea elementelor verticale panouri metalice marca Faresin si pentru cofrarea placilor am folosit cofraje DOKA, ambele fiind proprietatea societatii noastre.
In timpul executiei am inceput sa montam schela in jurul cladirii (cum procedam la toate obiectivele noastre) pentru protectia personalului si pentru a miscora perioada de executie si astfel am putut efectua mai multe operatiuni in aceiasi perioada de timp.
In momentul de fata proiectul se aproprie de final fiind pe ultima suta de metri pentru a fi predat catre beneficiar.
Furnizorii cu care lucram la fiecare proiect pe partea de structura de rezistenta sunt Procema pentru otel beton si Holcim pentru beton, iar pentru partea de finisaje interioare si exterioare lucram cu cei mai buni furnizori in domeniu Caparol si Baumit.Deasemenea suntem aplicatori pentru sistemele termoizolante autorizati de Caparol.
Incercarea betonului o facem cu un laborator autorizat care preleveaza probe la fiecare turnare.
Supravegherea lucrarilor a fost facuta de catre un inginer cu functie de sef de santier si de catre RTE-ul nostru.
Ca antreprenor general intocmim toate documentele aferente cartii constructiei pentru lucrarile efectuate de noi si bineinteles toate rapoartele si documentatia cu privire la calitatea lucrarilor.
Deasemenea asiguram in organizarea de santier containere birou pentru fiecare sef de santier si pentru a putea desfasura sedintele saptamanale.
Obiectivul mai sus mentionat si celelalte obiective ale noastre beneficiaza de supraveghere video 24/7 si sisteme de alarma.